De Legende van Toran

De IJzeren Oorlog (Deel 3) 

In het zuiden van Toran heeft Brandon te lijden onder de buitenlandse bezoekers. Hierdoor krijgt zijn jaarlijkse planning een ongelooflijke verandering. Naast de gesneuvelde troepen, verliest Brandon nog meer dat hem dierbaar is. Alle negatieve berichtgeving maakt hem gek, terwijl hij zich veilig op een andere locatie bevindt. Uiteindelijk besluit hij er persoonlijk een maatregel tegen te treffen. Lees in De IJzeren Oorlog over de vele tegenslagen die de hertogen te verduren hebben en de onvermijdelijke strijd om de baas van Toran te blijven. Houdt de alliantie stand, of leidt het meningsverschil van de hertogen uiteindelijk tot hun ondergang?

  • Nog op voorraad – 231/300 77%
Meer informatie om dit boek te bestellen

Momenteel beschikken wij niet over een webshop, desondanks kunt u dit boek bij ons bestellen. Stuur een mail naar info@uitgeverij-emerald.nl met daarin uw contact gegevens, vervolgens sturen wij u zo snel mogelijk verdere informatie.

Auteur: Joshua J.B. Telkamp
Aantal bladzijden: 305
Welke druk: 2e
Land van druk: Nederland
Genre: Fantasy

1595 *Deze prijs is inclusief BTW en exclusief verzendkosten

Bewaren

Bewaren

De Legende van Toran – De IJzeren Oorlog

Johan Roosemont, de erfgenaam van Santon, wordt langzamerhand volwassen en krijgt te maken met zijn toekomst als hertog. Er worden hem lastige keuzes opgelegd die de verdere loop van zijn leven zullen beïnvloeden.

In het zuiden van Toran heeft Brandon te lijden onder de buitenlandse bezoekers. Hierdoor krijgt zijn jaarlijkse planning een ongelooflijke verandering. Naast de gesneuvelde troepen, verliest Brandon nog meer dat hem dierbaar is. Alle negatieve berichtgeving maakt hem gek, terwijl hij zich veilig op een andere locatie bevindt. Uiteindelijk besluit hij er persoonlijk een maatregel tegen te treffen.

Lees in De IJzeren Oorlog over de vele tegenslagen die de hertogen te verduren hebben en de onvermijdelijke strijd om de baas van Toran te blijven. Houdt de alliantie stand, of leidt het meningsverschil van de hertogen uiteindelijk tot hun ondergang?

Wat vinden anderen van De Legende van Toran – De IJzeren Oorlog

Voor recensies van lezers kunt u op één van de volgende websites kijken: