De Legende van Toran – Het Verdrag van Blentwood 511

Het leven op het magische eiland Toran gaat vredig door terwijl Brandon zijn verjaardag viert en Lyndonius helpt in het bos met zijn nieuwe constructie. Na een vrij eenzame zomer keert Brandon vrolijk terug keert naar de Toran Academy voor bijzondere krachten, blij wederom onder zijn leeftijfdgenoten te zijn. Gedurende zijn tweede schooljaar gebeuren er weer tal van vreemde, spannende en gevaarlijke dingen.

Brandon wordt door zijn onvermijdbare lot steeds vaker geconfronteerd met het hertogschap, dat hij volgend jaar zal moeten overnemen. Echter, hij voelt zich er nog lang niet klaar voor. Daarbovenop hebben de twee buurlanden van Toran; Engeland en Ierland, lopende conflicten met elkaar en worden er aanslagen gepleegd. Deze buitenlandse zaak neemt plots een cruciale wending wanneer de landen elkaar de oorlog verklaren. De hertogen steken de koppen bij elkaar als voorzorgsmaatregel ter bescherming van het eiland. Brandon wordt gedwongen vergaderingen bij te wonen waar uiteindelijk het Verdrag van Blentwood 511 wordt opgesteld ter verdediging van het gezamenlijk belang.

Ondanks dat er steeds meer negatieve berichtgevingen worden ontvangen en er zich zelfs fysieke bedreigingen voordoen, voelt Brandon zich helemaal niet rot. In tegendeels zelfs, hij voelde zich nog nooit zo gelukkig, zou dit komen door dat meisje……..

 

Specificaties
Aantal Bladzijden: 365
Druk: 2e
Land van productie: Nederland
Genre: Fantasy
Auteur :Joshua J.B. Telkamp

Prijs: 
€ 15,95 inclusief BTW

Wij beschikken niet over een webshop. Mail naar info@uitgeverij-emerald.nl om te bestellen