De Legende van Toran

Het Verdrag van Blentwood 511 (deel 2)

Het Verdrag van Blentwood 511, het spannende vervolg op de epische fantasy reeks ‘De Legende van Toran’. Ontdek in dit boek hoe Brandon Bartagon, de hertog van Dalby, verwikkeld raakt in een nieuw & onvermijdbaar avontuur. Er zijn nieuwe kapers op de kust, die Brandon en zijn rivalen dichter tot elkaar brengen. Stap in deel 2 en wordt geïntrigeerd door de missie die de hertogen voor de boeg hebben ter verdediging van het eiland Toran.

  • Nog op voorraad – 36/300 12%
Meer informatie om dit boek te bestellen

Momenteel beschikken wij niet over een webshop, desondanks kunt u dit boek bij ons bestellen. Stuur een mail naar info@uitgeverij-emerald.nl met daarin uw contact gegevens, vervolgens sturen wij u zo snel mogelijk verdere informatie.

Auteur: Joshua J.B. Telkamp
Aantal bladzijden: 365
Welke druk: 1e
Land van druk: Nederland
Genre: Fantasy

 

1595 *Deze prijs is inclusief BTW en exclusief verzendkosten

Bewaren

De Legende van Toran – Het Verdrag van Blentwood 511

Het leven op het magische eiland Toran gaat vredig door terwijl Brandon zijn verjaardag viert en Lyndonius helpt in het bos met zijn nieuwe constructie. Na een vrij eenzame zomer keert Brandon vrolijk terug keert naar de Toran Academy voor bijzondere krachten, blij wederom onder zijn leeftijfdgenoten te zijn. Gedurende zijn tweede schooljaar gebeuren er weer tal van vreemde, spannende en gevaarlijke dingen.

Brandon wordt door zijn onvermijdbare lot steeds vaker geconfronteerd met het hertogschap, dat hij volgend jaar zal moeten overnemen. Echter, hij voelt zich er nog lang niet klaar voor. Daarbovenop hebben de twee buurlanden van Toran; Engeland en Ierland, lopende conflicten met elkaar en worden er aanslagen gepleegd. Deze buitenlandse zaak neemt plots een cruciale wending wanneer de landen elkaar de oorlog verklaren. De hertogen steken de koppen bij elkaar als voorzorgsmaatregel ter bescherming van het eiland. Brandon wordt gedwongen vergaderingen bij te wonen waar uiteindelijk het Verdrag van Blentwood 511 wordt opgesteld ter verdediging van het gezamenlijk belang.

Ondanks dat er steeds meer negatieve berichtgevingen worden ontvangen en er zich zelfs fysieke bedreigingen voordoen, voelt Brandon zich helemaal niet rot. In tegendeels zelfs, hij voelde zich nog nooit zo gelukkig, zou dit komen door dat meisje……..

De Legende van Toran – Het Verdrag van Blentwood 511 is te verkrijgen in:

Wat vinden anderen van De Legende van Toran – Het Verdrag van Blentwood 511

Voor recensies van lezers kunt u op één van de volgende websites kijken:

  1. Fantasywereld
  2. Hebban