De mogelijkheden bij Uitgeverij Emerald om jouw eigen boek uit te geven!

Mogelijkheid 1: Eigen Beheer

Als schrijver is er de mogelijkheid om het boek volledig in eigen beheer uit te geven. Met deze mogelijkheid blijft jouw manuscript buiten beschouwing van de overeenkomst. Uitgeverij Emerald heeft verstand van het drukproces en begeleidt jou hierbij. De financiƫle details hiervan worden in nader overleg besproken. Voor deze service wordt een eenmalig bedrag in rekening gebracht, waarna het de auteur volledig vrijstaat te doen wat hij/zij wilt.

Voordelen:
– Je blijft 100% eigen eigenaar van je eigen werk
– De oplage, formaat, kaft, lettertype en illustraties zijn geheel naar je eigen wens
– De opbrengst van het boek zijn 100% voor jou. Uitgeverij Emerald neemt hier niets van in
– Geen contract en geen verplichtingen

Nadelen:
– Het boek wordt niet opgenomen op de website en promotie
– De contacten voor distributie van het boek dien je zelf te leggen
– Geen hulp bij correctie of illustratie (wel mogelijk tegen bijbetaling)

Mogelijkheid 2: Samenwerkingsverband

Als schrijver is er de mogelijkheid om het boek in samenwerking met Uitgeverij Emerald uit te geven. Voor deze mogelijkheid dienst jouw manuscript door onze selectie heen te komen.

Heb jij een boek geschreven in de genres: actie, avontuur en/of fantasy? Dan komt het script automatisch in aanmerking voor opnamen in onze catalogus. Stuur ons eerst een mail op info@uitgeverij-emerald.nl, waarna wij jou de vereisten voor een inzending doormailen. Wij behandelen iedereen persoonlijk, vandaar dat wij niet met een standaard selectieprocedure werken.

In een samenwerken wordt verwacht dat jij auteur vertrouwen hebt in je eigen script en daarom zullen wij het grootste gedeelte van de kosten op jou verhalen. De opbrengsten zijn daarbij ook grotendeels voor jezelf.

Voordelen:
– Je blijft 100% eigen eigenaar van je eigen werk

Voorwaarden:
– Verplicht het boek zelfstandig te promoten