De Legende van Toran

Het Verdrag van Blentwood 511 (deel 2)

Het Verdrag van Blentwood 511, het spannende vervolg op de epische fantasy reeks ‘De Legende van Toran’. Ontdek in dit boek hoe Brandon Bartagon, de hertog van Dalby, verwikkeld raakt in een nieuw & onvermijdbaar avontuur. Er zijn nieuwe kapers op de kust, die Brandon en zijn rivalen dichter tot elkaar brengen. Stap in deel 2 en wordt geïntrigeerd door de missie die de hertogen voor de boeg hebben ter verdediging van het eiland Toran.

15,95*

*Deze prijs is inclusief BTW en exclusief verzendkosten

What are you about to read:

Het leven op het magische eiland Toran gaat vredig door terwijl Brandon zijn verjaardag viert en Lyndonius helpt in het bos met zijn nieuwe constructie. Na een vrij eenzame zomer keert Brandon vrolijk terug keert naar de Toran Academy voor bijzondere krachten, blij wederom onder zijn leeftijfdgenoten te zijn. Gedurende zijn tweede schooljaar gebeuren er weer tal van vreemde, spannende en gevaarlijke dingen.

Brandon wordt door zijn onvermijdbare lot steeds vaker geconfronteerd met het hertogschap, dat hij volgend jaar zal moeten overnemen. Echter, hij voelt zich er nog lang niet klaar voor. Daarbovenop hebben de twee buurlanden van Toran; Engeland en Ierland, lopende conflicten met elkaar en worden er aanslagen gepleegd. Deze buitenlandse zaak neemt plots een cruciale wending wanneer de landen elkaar de oorlog verklaren. De hertogen steken de koppen bij elkaar als voorzorgsmaatregel ter bescherming van het eiland. Brandon wordt gedwongen vergaderingen bij te wonen waar uiteindelijk het Verdrag van Blentwood 511 wordt opgesteld ter verdediging van het gezamenlijk belang.

Ondanks dat er steeds meer negatieve berichtgevingen worden ontvangen en er zich zelfs fysieke bedreigingen voordoen, voelt Brandon zich helemaal niet rot. In tegendeels zelfs, hij voelde zich nog nooit zo gelukkig, zou dit komen door dat meisje……..

Year
2014
Client
Adidas
Services
Branding, Website Design