De Legende van Toran – Het Einde van de Zes Dynastieën (Deel 1)

beschrijft het leven van Brandon Bartagon, een jongen die geboren werd gedurende een burgeroorlog. Tijdens zijn geboorte is hij beide ouders verloren door een moordaanslag, maar hij wist zijn noodlot op mysterieuze wijze te ontsnappen. Na het verlies van zijn ouders tijdens de burgeroorlog is Brandon Bartagon bij zijn malle opa in een boomwoning in het bos opgenomen, waar hij zijn eerste twaalf levensjaren geïsoleerd is opgegroeid voor zijn eigen veiligheid. Zijn enige vriendje is Orick, de twintig meter hoge steeneik, waarin zij wonen.

Gedurende het zomerseizoen, waarin Brandon zonder toekomstplannen zich probeert te vermaken, gebeurt er iets wat hem geheel onbekend is. Brandon krijgt bericht dat hij ingeschreven staat op een school. Niet zomaar een school, zijn grootvader heeft hem opgegeven voor de Toran Academy voor bijzondere krachten. Na de vakantie vertrekt Brandon naar dit internaat waar hij voor het eerst onder leeftijdgenootjes komt. Al op de eerste dag maakt hij vrienden, maar ook vijanden. Gaandeweg ontdekt hij niet alleen meer over het magische eiland, maar ook over wie hij blijkt te zijn en wat de familie Bartagon allemaal doorstaan heeft.

Stap in deel één van het leven van Brandon Bartagon, de toekomstige hertog van Dalby, waar de lange en epische strijd over de heerschappij van het eiland begint. De Legende van Toran beschrijft de avontuurlijke wereld van het eiland Toran, boordevol met actie en spanning.

 

Specificaties
Aantal Bladzijden: 349
Druk: 2e
Land van productie: Nederland
Genre: Fantasy
Auteur :Joshua J.B. Telkamp

 

Prijs: 
€ 15,95 inclusief BTW

Maud van de Ven
Maud van de Ven
@Hebban
Read More
Echt een fantastisch boek. Ik herken er veel van Harry Potter in, maar dat is geen probleem. Ik heb 2 en 3 ook gelezen en ga spoedig aan deel 4 beginnen en er een boekverslag van maken. Soms is het even wennnen om het uit het zichtpunt van een ander personage te zien, maar dit is vooral bij boek 2 en 3. Dit maakt het boek nou nog niet makkelijk weg te leggen!
Daani
Daani
@Hebban
Read More
Ik leerde het boek; De legende van Toran: het einde van de 6 dynastiën kennen doordat ik een giveaway won op hebban.nl. Ik vond het een schitterend boek en heb het in 1 keer uitgelezen!
Previous
Next