De Legende van Toran – Onder Nieuwe Vlaggen (Deel 4)

Kanonnen, musketten en vijandige soldaten vormden een jaar lang het straatbeeld op Toran. Met een uitputtende strijd slaagden de zes hertogdommen erin om de macht weer in eigen handen te krijgen.

Nu de rust is wedergekeerd op het magische eiland Toran, wordt pas echt merkbaar wat voor een schade het land heeft geleden. Het dodental is hoog en vrijwel iedere inwoner rouwt om het verlies van een dierbare. Tal van huizen en publieke gebouwen zijn geruïneerd. Naast de economische malaise heeft een epidemie zich weten te manifesteren in Dalby en alsof het niet al erg genoeg is heerst er een schaarste aan voedsel. Het vredesverbond tussen de zes hertogen is afgelopen en dus regeren de hertogen weer op eigen kracht.

Het is aan Brandon om leiderschap te tonen en het zwaar getroffen Dalby staande te houden in deze moeilijke tijden. Zal hij de druk aan kunnen en een betere toekomst kunnen bieden aan de inwoners van Dalby? Vind het uit in het vervolg van de legende, Onder Nieuwe Vlaggen.

Specificaties
Aantal Bladzijden: 332
Druk: 1e
Land van productie: Nederland
Genre: Fantasy
Auteur :Joshua J.B. Telkamp

Prijs: 
€ 15,95 inclusief BTW

Maud
Maud
@Hebban
Read More
Dit boek trekt je wederom in de wereld van Toran. Het is ongeëvenaard, ondanks dat het op Harry Potter lijkt. Ik ben aan de hamd van wat er in eerdere boeken gebeurt, erachter gekomen dat deze boeken vermoedelijk in de tijd van pruiken en revoluties afspeelde. Het moeilijk weg te leggen en je wilt het ht liefst in een ruk uitlezeno.