Presentatie op locatie

Vanuit Uitgeverij Emerald worden maatwerk presentaties aangeboden op scholen, bedrijven, lezingen in boekwinkels, etc. De inhoud van de presentatie gebeurt in overleg. Enkele voorbeelden: 
 – Workshops over schrijven/thematiseren 
 – Gastcollege over werken met dyslexie
 – Presentatie over de Fantasyreeks Legende van Toran en de weg ernaartoe

Door vele jaren ervaring met lesgeven in meerdere branches en het inspelen op de wens van de klant biedt Uitgeverij Emerald gerichte producten aan voor alle doelgroeppen. Heb je specifieke wensen? Geen probleem! Wij denken graag met mee voor een geschikte invulling. 

Wie gingen jou voor:
 – Boekhandel Flevo, Huizen
 – ROC, Hilversum
 – Adelbert College, Wassenaar
 – Coornhert Gymnasium, Gouda

Meerdere presentaties per dag op één of op meerdere locaties behoren tot de mogelijkheden. Contact opnemen kan via info@uitgeverij-emerald.nl 

Boek Publiceren

Manuscripten zijn bij ons van harte welkom. Wij benadrukken wel om eerst zelf nog eens goed je werk te bekijken voordat je het naar ons opstuurt.

Ben je van mening dat jouw manuscript bij Uitgeverij Emerald past, stuur dan je manuscript op naar info@uitgeverij-emerald.nl. Vermeld daarbij de doelgroep en het genre van het boek.

Uitgeverij Emerald geeft voornamelijk in ‘Eigen Beheer’ boeken uit. Meer weten over wat uitgeven in Eigen beheer precies inhoudt? Zie onderstaand:

Eigen beheer

Hou je graag zelf de controle in het uitgeven van jouw werk? Dat begrijpen wij volkomen! Gelukkig biedt Uitgeverij Emerald de toepasselijke optie om in eigen beheer jouw meesterwerk uit te geven. Je geeft Uitgeverij Emerald simpelweg de opdracht jouw boek te produceren met de door jou gewenste details. Of dat 10, 100 of 1.000 exemplaren zijn maakt niet uit! Ook de kaft, vorm en grootte kan je helemaal zelf bepalen. Op deze wijze krijg je altijd een perfect boek dat helemaal naar jouw wens is vervaardigd.

Met de constructie van uitgeven in Eigen Beheer maak je gebruik van onze deskundigheid en ervaring. Wij hebben kennis van de markt en kunnen het voor een scherp tarief uitgeven. Daarnaast zijn er allerlei extra’s mogelijk via ons netwerk. Heb jij bijvoorbeeld een geweldig manuscript maar nog niet een bijpassende kaft? Dan kunnen onze grafische ontwerpers je van dienst zijn. Wij zorgen er uiteindelijk voor dat het resultaat precies is zoals jij wenst!

Tot slot: wij zorgen dat alle technische details en logistiek worden geregeld – wel zo makkelijk! Het wordt geprint in Nederlands op FSC-gecertificeerd papier en je ontvangt daar gratis het logo van in je werk. Zo wordt je creatie ook afgestemd op vriendelijkheid voor de natuur. Naarmate het aantal exemplaren toeneemt krijg je steeds stevigere marges waardoor je op jouw boek flink kunt verdienen. Enthousiast over je persoonlijke manuscript uitgeven via Uitgeverij Emerald? Neem contact met ons op via info@uitgeverij-emerald.nl