Onder Nieuwe Vlaggen

Nieuw van Uitgeverij Emerald, boek 4 in de epische fantasyreeks “De Legende van Toran”

 

Kanonnen, musketten en vijandige soldaten vormden een jaar lang het straatbeeld op Toran. Met een uitputtende strijd slaagden de zes hertogdommen erin om de macht weer in eigen handen te krijgen.

 Nu de rust is wedergekeerd op het magische eiland Toran, wordt pas echt merkbaar wat voor een schade het land heeft geleden. Het dodental is hoog en vrijwel iedere inwoner rouwt om het verlies van een dierbare. Tal van huizen en publieke gebouwen zijn geruïneerd. Naast de economische malaise heeft een epidemie zich weten te manifesteren in Dalby en alsof het niet al erg genoeg is heerst er een schaarste aan voedsel. Het vredesverbond tussen de zes hertogen is afgelopen en dus regeren de hertogen weer op eigen kracht.

 Het is aan Brandon om leiderschap te tonen en het zwaar getroffen Dalby staande te houden in deze moeilijke tijden. Zal hij de druk aan kunnen en een betere toekomst kunnen bieden aan de inwoners van Dalby? Vind het uit in het vervolg van de legende, Onder Nieuwe Vlaggen.

©Uitgeverij-Emerald 2023

One Reply to “Publicatie boek 4”

 1. Hallo Joshua,

  Met plezier de drie delen van De Legende van Toran gelezen, die wij op de markt in Bourtage (26-10-2019) van je hebben gekocht.
  Na er jaren op gebroed te hebben, heb ik nu de knoop doorgehakt en ben zelf aan het schrijven gegaan. Had ik tijdens de aankoop ook al aangegeven.
  Ben ondertussen op blz 80 aangekomen en er zullen er nog vele bij komen. Ik denk richting de 500 – 700 pagina’s of misschien zelf wel meerdere delen.
  Graag zou ik met jou in contact willen komen om wat meer van het hoe en wat bij het schrijven en uitgeven te weten te komen. Jij kent die weg immer al.

  Met vriendelijke groet,
  Rens Brooshooft

  Mobiel 06 27 05 50 93

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *